Start våren med ny seng

Start våren med ny seng

Sommeren og våren gjør alltid at man får lyst til å rydde i skuffer og skap, kaste det man ikke trenger lenger eller som er litt for slitent til å skulle ta med seg videre. Det er sesongen for vårrengjøring, for å vaske bort vinteren og gjøre plass til sommeren og våren. Men tenker vi sånn med sengen vår også? Hvis ikke burde vi kanskje det. 

Når det kommer til sengen vår er det ofte noe vi tenker på at bare er der og vi glemmer ofte at senger og madrasser også skal byttes, vaskes og ikke minst holdes ved like på samme måte som at det andre viktige vi eier. For sengen er det møbelet vi klart bruker mest, men likevel får det ofte minst oppmerksomhet. Når byttet du madrass eller seng sist? 

Finn sengen for deg 

Når du skal kjøpe ny seng handler det om å finne den helt riktige sengen for deg og det finnes mange muligheter. Enten du liker rammemadrasser, vanlige senger med madrasser man legger ned i eller en stilfull kontinentalseng, så er det rik mulighet for å finne akkurat den sengen som passer til deg og de behovene du har. 

Å sove godt er viktig for både helsa og humøret vårt, så det å la det å skaffe seg en ny seng bli en del av årets vårrengjøring kan være akkurat det du trenger for å løfte hele tilværelsen til et nytt nivå og hva er vel bedre enn å starte den lyse vårsesongen på akkurat den måten?