Velg riktig madrass på første forsøk

Velg riktig madrass på første forsøk

Når man skal kjøpe seg en ny madrass er det heldigvis veldig vanlig at man har mulighet til å bytte den hvis man etter hundre dager ikke er fornøyd med valget. Og det er det mange grunner til, for det er ikke alltid så lett å velge madrass når man ikke faktisk kan prøve å sove på den. Men det å bytte madrassen kan godt være litt kronglete og irriterende, særlig hvis det er en svær madrass, så det å velge riktig første gang er absolutt å anbefale. 

 Det finnes mange forskjellige måter å velge seng og madrass på, og det avhenger helt av hvilke ting som er viktig for en, men en av de sengene som passer nesten uansett hva man trenger er en rammemadrass. Hvis man velger madrass basert på sovestilling, kroppstemperatur og vekt, er det nesten umulig å velge feil – det er nemlig de tre helt avgjørende faktorene for å få den helt riktige støtten mens man sover. 

Sov på det 

Når man begynner å sove på en ny madrass kan det hende at det føles litt rart i starten. For når man er vant til å sove på en type madrass og man plutselig bytter, er det ikke bare sånn at kroppen elsker det med en gang – også selv om madrassen er mye bedre enn den man opprinnelig hadde.  

For kroppen er nødt til å venne seg til hvordan det føles, og det er derfor viktig at man bokstavelig talt sover på det, hvis man er redd for at man har valgt feil. Det tar nemlig noen uker å sove seg inn med en ny madrass, og det er ikke før man har sovet på den en stund at man faktisk kan kjenne om det er den helt riktige madrassen man har valgt.